DPI Animation House

DPI Animation House is opgericht in 1995 en behoort tot de grootste 3D producenten van Nederland. Wij maken computerillustraties, animaties, educatieve programma’s, videoproducties, interactieve presentaties en websites. Op nationale en internationale animatiefestivals zijn onze producties in de prijzen gevallen.

3D-animaties kennen veel verschijningsvormen en toepassingen. Op het gebied van vastgoed- en infrastructuurprojecten is DPI nationaal marktleider. Wij zijn betrokken geweest bij meer dan 1.800 plannen: binnenstedelijke ontwikkelingen, winkelcentra, grote nieuwbouwprojecten en nationale projecten zoals hogesnelheidslijnen, vliegvelden en havens. De betrokkenheid bij grote grensoverschrijdende projecten heeft onze internationale ambities aangewakkerd. Hiervoor wordt samengewerkt met lokale specialisten, die goed bekend zijn met specifieke markt- omstandigheden.

Onze organisatie is plat, de sfeer is open en de mensen zijn veelzijdig en pragmatisch. Onze producties hebben klanten geholpen bij het presenteren en verkopen van plannen, producten en processen.

Momenteel zijn 52 mensen werkzaam bij DPI. De groei is heel zorgvuldig gepland en met eigen middelen gefinancierd. Want kwaliteit en flexibiliteit kunnen alleen geleverd worden in een stabiele organisatie en ontspannen sfeer. De aandeelhouders Sander Dijkmeijer, Hank Smiet en Eric Kerstholt vormen het huidige managementteam van DPI Animation House.

DPI Animation House, dochter van de DPI Holding, is gevestigd in de Scheveningse binnenhaven. Vanuit hetzelfde pand werken ook de adviseurs van zootz, de architecten van BINT en de conceptontwikkelaars van Cnut. Al deze disciplines spelen zich af onder 1 dak waarmee kwaliteit, flexibiliteit en snelheid gegarandeerd zijn.