E-Core 3D & IT B.V.

E-Core 3D & IT B.V. is een full-service organisatie die synergie in 3D, IT en marketing weet te optimaliseren. E-Core heeft in de loop der jaren een sterke affiniteit ontwikkeld met de vastgoedsector. Door onze creativiteit in 3D-werk te combineren met onze IT-achtergrond en gedegen projectmanagement bieden wij integrale oplossingen voor vrijwel elke uitdaging waar uw organisatie voor staat.

E-Core beheerst daarom het volledige spectrum dat nodig is om topproducten te ontwikkelen. Waar nodig vallen wij terug op ons netwerk om u een integraal product te kunnen leveren. U heeft één aanspreekpunt voor complexe IT- of marketingprojecten. E-Core voert die regie en bewaakt dat het geheel conform uw wensen en binnen de gestelde termijn wordt opgeleverd.

Met een enthousiast team van getalenteerde 3D-visualisten en software engineers leveren wij producten en diensten op het gebied van 3D-visualisatie, grafische techniek, software engineering en combinaties hiervan. Onze werving- en selectiemethodiek is gebaseerd op het scouten van jong talent. Daarnaast werken wij met doorgewinterde projectleiders.