Freek de With

Werktuigbouwkundig Tekenbureau Freek de With is een eenmansbedrijf zonder personeel.

Na een vast dienstverband van een aantal jaren als tekenaar-constructeur bij een milieutechnisch bedrijf, is Freek de With in 1996 gestart met een onafhankelijk werktuigbouwkundig tekenbureau, gericht op de vakgebieden:
Procestechniek
Milieutechniek
Apparatenbouw

De uitgevoerde opdrachten zijn nagenoeg altijd maatwerk, of het nu een eenvoudige opslagtank betreft of een complete productie unit voor de chemische industrie: geen klus komt overeen met de voorgaande.

Mede om deze reden heeft Freek de With reeds jaren geleden besloten te investeren in de modernste ontwerptechnieken- en software en deze te allen tijde up-to date te houden.
Dit heeft geresulteerd in een enorme tijdsbesparing in de ontwerp-processen en bovendien, zeker gezien de grootte van het bedrijf, tot een zeer ruim dienstenpakket.
Vanaf het eerste processchema tot en met de afbeeldingen voor de productbrochure bent u bij Freek de With aan het juiste adres! Eventueel kan uw product daarna nog geheel gestandaardiseerd worden, zodat u het ontwerp van een complete productenserie in huis heeft.