Moes & de Meyere Artist Impressions

Duidelijkheid creƫren en enthousiasmeren: de twee belangrijkste eigenschappen van een goede architectuurvisualisatie. Moes & de Meyere heeft ruim 20 jaar ervaring in het vertalen van bouwtekeningen naar artist impressions. In samenwerking met de opdrachtgever wordt bekeken wat de beste invalshoek is om een specifiek architectuurobject zo goed en uniek mogelijk weer te geven.

Op basis van een eerste concept kan door ons al een volledige visie in illustratie worden neergezet. De combinatie van grenzeloze creativiteit en een achtergrond in de architectuur (TU Delft) zorgen hierbij voor verrassende resultaten. Bij bouwplannen in een uitgewerkt stadium kan voor een impressie met een hoger detailniveau worden gekozen.

Compositie en lichtinval, zichthoek en kleurstelling, stijl en mate van uitwerking zijn allen bepalend voor de reactie van de beschouwer: potentieel koper, huurder, investeerder of gemeente. Hun beleving ten opzichte van een visualisatie kan doorslaggevend zijn voor het welslagen van een project.

Fantasie en verbeelding komen tot leven.