Outline ontwerp- en tekenbureau

Outline ondersteunt bedrijven op het gebied van handleidingen, illustraties en visualisaties.
We hebben inmiddels 10 jaar ervaring en zijn specialisten in ons vakgebied. Onze kernwoorden zijn: Professioneel werk, betaalbaar en een snelle service.
We hebben een mooi klantenbestand opgebouwd, waarvan u op onze website de gerealiseerde projecten ziet.

Outline bestaat uit een samenwerkingverband tussen 2 zelfstandige industrieel ontwerpers: Jeroen en Peter. We schakelen elkaar waar nodig in om capaciteit aan te vullen of expertise uit te wisselen. Daarnaast beschikt Outline over een breed netwerk van specialisten.

Wij werken zowel op uurbasis als op projectbasis. Dit wordt in overleg met de klant besloten. Wanneer er wordt gekozen voor projectbasis, dan maken wij doorgaans een offerte met een vastgelegde prijs, dus zonder financiƫle onduidelijkheden. Indien gewenst kunnen wij ook bij de klant op locatie werkzaamheden verrichten.

Wij onderscheiden ons doordat wij flexibel zijn en met korte communicatielijnen werken. Zo kunnen wij direct inspelen op wensen van onze klanten en korte doorlooptijden hanteren. Wij kunnen onze diensten betaalbaar aanbieden omdat wij een lage overhead hebben en een resultaatgerichte werkhouding hanteren.