Sonic Voyage Productions

Sonic Voyage is een creatief productiebedrijf voor films, promofilms, videoclips en TV. Onze producties staan garant voor kwaliteit, creativiteit en originaliteit.

Sonic Voyage is een Rotterdams productiehuis. We maken films en video’s naar Amerikaanse concepten. Dit betekent dat wij niet alleen de nadruk leggen op de materiƎle inhoudelijkheid van de film, maar misschien nog wel meer op de emoties van de kijker.

Zo zal de kijker zich kunnen identificeren met de personages en gevoelens die de film zal uitstralen. Op deze manier zal de film een grotere impact gaan hebben op de beleving van de kijker. Hierdoor zal de achterliggende boodschap langer nadreunen. Wij zetten de kijker op een uiterst plezierige manier aan het denken. En op het moment dat de kijker gaat denken, hebben wij voor u het effect bereikt dat we willen bereiken. Het contact met de doelgroep is op dat moment gelegd.

Met door passie gedreven producers, gebruik makend van State of the Art materialen (Panasonic P2HD HD of Red ONE camera, professionele studioverlichting, Apple workstations voor de bewerking en Cinema 4d en 3d Studio Max voor 3d-animaties) en ongekend talent, zorgt Sonic Voyage voor een adembenemende beleving. Vraag vrijblijvend een offerte aan.